Gastenboek

99 berichten, 10 pagina's 
«  10 
19-08-2011
Geplaatst door: Art en Emmy

Wat een fantastisch adres is dit. Een hartelijke ontvangst, heerlijke bedden en een overvloedig ontbijt. Wat wil je nog meer.
Bedankt voor de goede zorgen.

04-08-2011
Geplaatst door: Ans en Wim

3 augustus 2011

Als verwachtingen uitkomen is het leven een feest. Het was drie dagen groot feest.

06-07-2011
Geplaatst door: Liesbeth en Edo, Utrecht

Onze hartelijke dank voor de heerlijke overnachting en 't ontbijt! Vriendelijke groet en wie weet tot een volgende keer.

12-06-2011
Geplaatst door: Henk en Joke Romme

Beste familie Huisjes,

Wat hebben wij genoten van ons verblijf, zowel van jullie huis als van de tuin en het prachtige uitzicht, met de kippen en de kikkers. Het gaf ons een echt thuisgevoel op ons terrasje in de zon. Bedankt voor je gastvrijheid en je heerlijke ontbijtjes, echt verwennerij hoor. Het is echt een aanrader!

20-05-2011
Geplaatst door: william

verblijk 16 Mei t/m 20 Mei 2011

Net zoals de vorige keer, is het logeren bij Rhea en Walthe alsof je "thuiskomt". Veel kan en niets is teveel.Gewoon goed in een prachtige omgeving met hun mooie tuin.
Ondanks het koele weer een "warm" verblijf.
Een adres om aan te bevelen.

02-08-2010
Geplaatst door: irma ab lakerink

bedankje

Hallo fam Huisjes .
Het was geweldig bij jullie de ontvangst de gezelligheid het slapen en het ontbijt .
de geweldige natuur .helemaal toppie .
Wij komen zeker nog een keer terug .
Heel erg bedankt en ook veel groetjes van Theo en Carin te Brinke En Ab en irma Lakerink uit Groenlo Tot ziens en we geven jullie adres door .

16-05-2010
Geplaatst door: Floor

warm onthaal

Hoi Walthe en Rhea,

We zijn warm onthaald op hemelvaartsdag. Eerst door jullie zoon en later door jullie zelf. Een heerlijke plek waar je gewoon kunt 'zijn'. Lekker gemoedelijk en erg fijn wat vertrouwen betreft. Wat je weggeeft, krijg je terug is ook altijd mijn motto. Prachtige omgeving. Genoten van dauwpop. Heerlijk ontbijtje in huislijke sfeer. Helemaal goed!
Dank jullie wel!
We komen graag nog eens terug.

Lieve groet,

Rene en Floor

15-05-2010
Geplaatst door: Brian

verblijf bij huisjes

In mei zijn ik en mijn dochter 2 nachten bij de familie huisjes geweest, Prima nette kamer met aardige mensen, lekker ontbijt. Gastvrij een echte aanrader. Wij komen volgend jaar zeker weer terug.
Groetjes Brian en Enola

09-03-2010
Geplaatst door: Wil en Kees Vlot

Super

In februari zijn wij hier drie nachten geweest. Alles was perfect verzorgd, mooie accomodatie, heerlijk ontbijt en zeer vriendelijke mensen. Tezamen met de prachtige omgeving ( herten, vogels) is dit een perfecte bestemming. We waren blij verrast met de gebakjes op mijn verjaardag, nog heel erg bedankt. We komen vast nog eens langs en de deur staat altijd open voor jullie zoon nu hij in dat "grote"Rotterdam verblijft, hij heeft ons kaartje.

Groetjes Wil en Kees

06-11-2009
Geplaatst door: R. Jongerius en H. Hagejenburg

20 oktober 2009,

Wat een heerlijke stek: gezellig, mooi uitzicht, lekkere bedden en een meer dan gastvrij onthaal, volop koffie, wijn en goede zorgen met lekkere ontbijtjes en warme aandacht. Bedankt voor alles, en heel veel succes verder!

Richard Jongerius & Helma Hagejenburg (Nieuwegein)